HOLDMANN Hygiene Solutions

DIRECTOR FIRME
INDEX DOMENII  |   PRODUSE/SERVICII  |   OFERTE  |   INSCRIERE  
  CONTUL MEU 


Date contact

Adresa
Iasi 700031 ,
Judetul: Iasi
Strada: Splai Bahlui Mal Stang, Nr. 37, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0232-257517

HOLDMANN Hygiene SolutionsHOLDMANN Hygiene Solutions


Succesul afacerii dumneavoastră depinde de luarea deciiziilor corecte şi alegerea unor parteneri puternici. Competiţia continuă pentru performanţă ne determină să fim tot mai exigenţi cu serviciile şi produsele pe care le oferim. Aceeaşi exigenţă o transmitem şi clienţilor noştri.

Ştim că vă preocupă să asiguraţi clienţilor şi echipei dumneavoastră o igienă de 5 stele. Ştim că vă preocupă calitatea, standardul de igienă, precum şi bugetul alocat acesteia.

De aceea, noi, HOLDMANN Hygiene Solutions, am dezvoltat un portofoliu cu peste 1000 de produse de igienă profesională de la cei mai importanţi furnizori la nivel european din din Spania, Elveţia, Olanda, Germania, Grecia, Franţa, Danemarca Italia, Austria sau Belgia.

Cu o experienţă de 14 ani pe piaţa din România, oferim celor peste 5000 de companii din întreaga ţară soluţii de igienă profesională personalizate.

În acest moment avem o acoperire naţională 100%, atât prin birouri şi depozite proprii, cât şi prin distribuitori locali. Ca parte a strategiei de dezvoltare şi extindere pe termen lung la nivel european, din 2007 suntem prezenţi şi pe piaţa de igienă profesională din republica Moldova, prin intermediul unui distribuitor local.

Diviziile noastre de vânzări se adresează următoarelor domenii:

Industrie
HoReCa
Distribuitori şi Construcţii
Office, Spaţii comerciale şi Auto
Medical, Industria alimentară şi Cleaning


Dintre partenerii noştri sunt: Petrom şi OMV Petrom, Rompetrol, MediaPro, Allianz Tiriac Asigurari, Bog’Art, Selgros, Metro Cash and Carry, Carrefour, Bricostore, Ambient, Dedeman, McDonald’s, Ana Hotels, Intercontinental, Antibiotice Iasi, Europharm, Medsana, Fornetti, Scandia, Campofrio, Agrana, Napolact, Tymbark, Coca Cola si multe alte companii si institutii de prestigiu.

Pentru a putea avea o promptitudine cât mai mare în preluarea comenzii şi pentru a reduce timpii de livrare, clientii noştri se pot baza pe o echipă de vânzari ce numără 50 de consilieri în igienă şi o echipă de 40 de persoane ca sales support.

Pentru noi, soluţii complete de igienă profesională înseamnă consilierea şi oferta personalizată de igienă în funcţie de necesarul fiecărei afaceri, vânzare, distribuţie eficientă, mentenanţă şi service profesionist la nivel european.

În ultimii ani HOLDMANN a avut o dezvoltare continuă, înregistrând în anul 2007 o cifră de afaceri de 6 milioanede euro. HOLDMANN Hygiene Solutions este membră a grupului de companii HOLDMANN, din care fac parte şi HOLDMANN Europe, HOLDMANN Technologies, HOLDMANN Service, HOLDMANN Food Solutions, IDEGO Media si LOGIC Logistics.


Suntem mândri să fim HOLDMANN, exigenţi, novatori şi aproape de Client.


Etichete firma - igiena - igiena profesionala -